Lash-lift inkl. kreatinkur

DKK400.00

Kategori:

Beskrivelse

Lash Lift – permanent Vippebuk

Få smukke vipper med Lash Lift i Horsens hos Twinsbeauty.

Lash Lift (også kaldt ”Vippe Buk”) er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde.  Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger.

Smid vippe bukkeren væk for evigt!
I modsætning til almindeligt ”vippebuk”, med en vippe bukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er LashLift løsningen på smukke øjenvipper.  Så gem din vippebukker langt væk.

Hvad er Lash Lift?
Dette er en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af silikone puder, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres perm gel i 10 min., som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres fra silikonepuderne og renses for gel.

Undgå mascara!
Ved en kombination af Lashlift og farvning af vipper, kan du helt undlade mascaraen. Du vil hele tiden have et naturligt smukt look

HUSK – Hvis du ønsker farvning af vipperne ved din LashLift behandling, bedes du gøre os opmærksom på dette, når du booker tiden.

VIGTIGT!
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Ønsker du ekstra fylde og længde?
Lash Lift giver hverken flere eller længere vipper – så ønsker du et look med ekstra fylde og længde, tilbyder vi også Eyelash Extensions.

GODE RÅD

Vi anbefaler at der bruges vippeserum for at styrke vipperne efterfølgene.

Du kan vælge imellem et flot buet look, eller et vippebuk der får vipperne til at syne længere ved at de laves Straight up !