A Permanente Bryn (2 timer)

DKK2,500.00

Kategori:

Beskrivelse

Permanent makeup

Få Permanent Make Up hos Klinik Twinsbeauty i Horsens 8700.

I dag er det meget populært at forme sine bryn med permanent makeup

Der har generelt været en enorm stor interesse for Permanent Makeup de sidste 3-4 år, men med de seneste teknikker, som f. eks. Microblading, microshading / hybrid og Ombre Brows, som har vundet indpas de seneste par år pga. de meget naturlige og naturtro resultater der kan opnås med disse teknikker, er interessen kun blevet endnu større.

Fordelene ved at få ordnet sine bryn med permanent makeup er mange, men det som vi oftest hører, er at folk synes at det er rart at de ikke nødvendigvis skal stå og tegne og forme deres bryn hver morgen og således sparer tid, og at de ikke skal bekymre sig om brynene stadig “sidder” efter en dukkert i havet eller poolen eller under/efter træning. Disse fordele er der rigtig mange der sætter pris på i deres hverdag.

Dertil, så er jeg jo uddannet i at shape, korrigere og finde frem til de korrekte proportioner, så jeg får det allerbedste frem i det bryn jeg arbejder med og de kunder som eksempelvis har svært ved selv at forme deres bryn, synes jo at det fantastisk at deres bryn fremstår flot formede og velplejede 24/7. Det er lidt ligesom at have en professionel makeup artist der kommer og tegner dine bryn perfekt op hver morgen.  Herudover, så er der en særlig gruppe af mennesker, der grundet helbredsmæssige udfordringer kan have meget stor glæde af at få lavet bryn på denne måde. Eksempelvis ved tab af hårvækst efter Kemo-behandling eller ved den auto-immune sygdom Alopecia

3 muligheder, og 3 Teknikker

Hairstrokes, eller 3D microblading  som er den behandling, hvor vi deponerer farven i huden således at det ligner små hår og vi kan således, rent visuelt, fylde og forme brynet sådan at det ligner at man har flere hår og mere fyldige bryn end man egentligt har. Denne behandling kan både laves manuelt (Microblading) eller med maskine.

Ombrebrows er en skyggelægning, hvor man former brynet ved at pigmentere huden bag ved hårene, således at man får en flottere form på brynet. Denne skygge kan laves meget let og naturlig og der kan laves Ombre teknikker, ved at tone farven lysere ind mod næsen eller hvor man nu ønsker at brynet skal være lysere. Denne metode, kan også laves forholdsvis kraftig og dermed minde om makeup. Til denne type behandling benytter man oftest maskine.
Det er dog vigtigt at understrege at Permanent makeup ikke er beregnet til at erstatte en meget kraftig optegning af bryn. Permanent Makeup bør altid benyttes til blot at fremhæve brynene på naturlig vis.

Microshading/ Hybridbryn er en blanding mellem hairstrokes og skyggelægning. Den er utrolig populær og  er  absolut mest ønskede bryn i Danmark, da de er de mest naturlige samt de giver dybde i brynet. Det er en kombineret teknik af Microblading og maskine, hvor du stort set har resultatet i én behandling.